08.12.2014 | Lucie Van koten
Pražský Anděl má teď o dva plusy navíc. Zaprvé, otevřela se tam další pobočka Sushi Time a zadruhé si teď Praha 5 a Praha 6 pochutná na klasických donáškách domů, které už běží na plné obrátky. A já byla samozřejmě na výzvědách a na průzkumech. Tři, dva, jedna... Vítejte v novém sushi bistru s krkolomným názvem Sushi Time.…
otevřít08.12.2014 | Petra
Ak čítate tento blog, máte pravdepodobne jasno v tom, čo vám chutí. Kult jedla nikdy nebol silnejší ako teraz, aspoň čo sa týka novoveku :-) Radi jeme, potrpíme si na kvalitné suroviny, radi varíme pre seba, pre priateľov, radi spoznávame nové chute a reštaurácie. Ale ako sa hovorí, nie je umenie jesť, keď ti chutí! Je celkom výzvou najesť sa kvalitne, pokiaľ nemáme…
otevřít25.11.2014 | Lucie van Koten
První věta by asi měla znít: Ahoj, jsem Lucka a jsem závislá na sushi. Kde jinde to přiznat, než v kroužku těch, co jsou na tom pravděpodobně stejně. Možná je to ta octová rýže, možná mořská řasa. Nebo možná jen lenost se od babičky naučit dělat králíka a knedlíky. Časté dávky sushi ze mě sice neudělaly odborníka na japonské stravování, ale v očích…
otevřít20.11.2014 | Hanka
Věděli jste, že existuje seznam 100 jídel z celého světa, které jsou podle znalců gastronomie, novinářů a kuchařů nejzajímavější, nejchutnější, nejdiskutabilnější a že všech 100 jídel by měl každý z nás během svého života ochutnat? Na tomto blogu bych ráda některá jídla představila, napsala něco o jeho historii a jeho recept nebo poradila…
otevřít17.11.2014 | Martin
Označenie "kari" má hneď niekoľko rôznych významov. Môže odkazovať na korenie alebo zmesi korenín s názvom "karí", alebo jedlo "kari" varené v mnohých kultúrach. Pokrm kari je v súčasnosti jedným z najvyhľadávanejších a najchutnejších na svete, podáva sa zvyčajne s ryžou, vhodnou prílohou je aj plackovitý chlieb "roti",…
otevřítFascinuje vás asijská kuchyně stejně jako nás?
Pojďte se s námi dozvědět více o přípravě jídel, používaných surovinách, podělíme se o tipy od našich šéfkuchařů a o zákulisní pikantnosti z naší kuchyně. Zajímá nás i váš názor a zkušenosti.
Vítejte :)