27.06.2016 | Petra
... a velká milovnice thajské kuchyně, kultury, chilli a cestování.
Oli (jak ji domácky v Sushi Time nazýváme) je původně vystudovanou zdravotní sestřičkou, která díky přátelům objevila úžasnost thajské kuchyně a zamilovala se do ní. Nejprve začala pomáhat v thajské restauraci na Palmovce v čele s thajským kuchařem "Sakem", který je velký nadšenec a mistr sushi.
Později působila (a kuchařské umění odkoukávala) u thajských kuchařek "Jují" a "Lucky" v restauraci Bangkok v Praze, která v roce 2012 vyhrála ocenění Thai Select za autentickou thajskou restauraci.
V roce 2014 na pozvání thajské ambasády vycestovala po boku majitele Cafe Buddha na festival Thaifex do Bangkoku, kde nasbírali plno nových zkušeností a mimo jiné navštívili známou kuchařskou školu Blue Elephant.
Od ledna 2015 obléká Oli barvy Sushi Time, kde se v současné době věnuje vývoji nových, oblíbených asijských jídel a sushi, a aby toho vaření nebylo málo, ve volném čase učí vařit ve škole vaření ;-).
ZpětFascinuje vás asijská kuchyně stejně jako nás?
Pojďte se s námi dozvědět více o přípravě jídel, používaných surovinách, podělíme se o tipy od našich šéfkuchařů a o zákulisní pikantnosti z naší kuchyně. Zajímá nás i váš názor a zkušenosti.
Vítejte :)