13.08.2015 | Petra
Leto je typické nielen dovolenkami, snedou pokožkou, dlhými večermi a ľahkosťou bytia. Leto je typické aj vôňami, dozretými plodmi, exotikou a plnými chuťami... Aké jedlá by sme vám odporučili vyskúšať? "Predovšetkým také, na aké máte chuť. Niektorí ľudia si myslia, že v lete sú tou jedinou správnou voľbou zeleninové a ovocné šaláty…
otevřít27.07.2015 | Lucie van Koten
Na Andělu je dobře po celý rok. Jakmile ale vysvitne sluníčko, je tam ještě o fous lépe. Na druhé straně každodenního frmolu a daleko od aut je totiž Sushi Time s terasou, kde vládne bohulibý klid. Přináší to tak spoustu dobrého. 1.) Nezakázané uvolnění Tu touhu nesoukat do sebe narychlo jídlo a zase běžet zpátky do kanclu znáte? Na zahrádce do dvora s feng-shui…
otevřít01.06.2015 | Petra
Premýšľate, ako by ste sa dostali do formy, ale nechcete tomu venovať príliš veľa času? Nové menu (CZ, SK) je potom pre vás to pravé. Jeho základom je vývar z ôsmich druhov zeleniny, ktoré majú schopnosť prečisťovať organizmus. zázvor cibuľa zeler chilli shitake cukina …
otevřít28.04.2015 | Lucie van Koten
Ani salát, ani sushi, ani wok. Čeká vás vlna energie, zásoby hořčíku, železa a vápníku a ještě si pochutnáte. Není to ani salát, ani sushi, ani wok. Je to od všeho to nejlepší. Fresh boxy. Když jsme vymýšleli, co přichystat za oběd do krabiček, napadlo nás trochu si pohrát s ingrediencemi, s chutěmi a s očekáváním výborného, leč…
otevřít21.04.2015 | Petra
Sľubované zmeny sú tu! Oddnes nájdete v ponuke novinky a vylepšenia, ktoré sme pripravili aj na základe vašich podnetov. Všetky sú posunom k zdravšiemu a pestrejšiemu stravovaniu. Novinky nájdete v predjedlách, ramenoch, ktoré sme na vašu žiadosť vrátili vo vylepšenej verzii, v jedlách z woku, sushi setoch a kari. Najväčšou novinkou je však ľahký,…
otevřít07.04.2015 | Petra
Od začiatku vôbec prvej donášky sushi prešlo už 5 rokov. Dnes nás môžete navštíviť už aj v bistrách v Bratislave aj v Prahe a v našej ponuke okrem sushi nájdete množstvo jedál inšpirovaných Áziou. V poslednej dobe sme sa snažili pozorne počúvať, čo sa vám páči, čo by ste u nás privítali ale najmä to, na čo máte chuť. Pracovali sme na…
otevřít06.02.2015 | Lucie van Koten
Romantika, oslava lásky, Valentýn? Toho by se dalo využít. Proto jsme se rozhodli prohlubovat láskyplné zážitky s tím, koho jsem si pro ten láskyplný život vybrali. A zákeřně jsem k tomu využili kuchyně Sushi Time. Protože když už nic nepomůže, láska projde žaludkem vždycky. Připravili jsme pro vás pár variant, které osloví jak milovníky ryb, mořských řas a octové…
otevřít04.02.2015 | Lucie van Koten
U Japonců je obezita, rakovina prsu, vysoký cholesterol či cukrovka stejně vzácná, jako u nás tornáda, tsunami či zemětřesení. Člověk se jim tak musí podívat na zoubek. A to doslova. Jak to dělají, že patří mezi nejzdravější a nejdéle žijící národ na zemi? Našla jsem pár odpovědí. Fytoestrogeny ze sóji Sója a sójové…
otevřít10.12.2014 | Lucie van Koten
„Bylo vědecky zjištěno,“ opakoval mi kdysi jeden kuchař, „že lidské chuťové buňky nejsou vyvinuty na to, aby jim mohlo chutnat sushi. Zvláštní chuť je však kompenzována pocitem jakéhosi společenského uspokojení, které pramení z návštěvy snobské sushi restaurace.“ Na tohoto pána kuchaře myslím častěji, než na jakéhokoli jiného…
otevřít08.12.2014 | Petra
Ak čítate tento blog, máte pravdepodobne jasno v tom, čo vám chutí. Kult jedla nikdy nebol silnejší ako teraz, aspoň čo sa týka novoveku :-) Radi jeme, potrpíme si na kvalitné suroviny, radi varíme pre seba, pre priateľov, radi spoznávame nové chute a reštaurácie. Ale ako sa hovorí, nie je umenie jesť, keď ti chutí! Je celkom výzvou najesť sa kvalitne, pokiaľ nemáme…
otevřítFascinuje vás asijská kuchyně stejně jako nás?
Pojďte se s námi dozvědět více o přípravě jídel, používaných surovinách, podělíme se o tipy od našich šéfkuchařů a o zákulisní pikantnosti z naší kuchyně. Zajímá nás i váš názor a zkušenosti.
Vítejte :)