14.06.2018 | Sushilover
Novinky v menu jsme vám chtěli přinést v každé kategorii a tak se také stalo. Změnou prošli také naše malé salátky a dezerty.
SALADS
K již známemu Wakame z mořských řas a nakládané zeleniny a Kimchi - fermentovanému korejskému salátu z čínského zelí a chilli, jsme přidali třetí. Coleslaw je velmi oblíbený po celém světě. Připravuje se z bílého a červeného zelí, mrkve a cibule. To co ale dělá každý coleslaw vyjímečným, je dresing. Ten náš je kombinací majonézy, kyselé smetany a jarní cibulky. Orientální chuť jsme do něj dodali díky přidáním římského kmínu a hořčičného semínka.
SWEETS
Každé dobré jídlo končí něčím sladkým a tak máme na výběr ze tří dezertů, aby si u nás každý přišel na své. Milovníci čokolády určite potěší oblíbené Brownies s lískovými oříšky a čerstvými malinami, který si připravujeme sami, jako ostatně všechny dezerty.
Pokud máš raději lehčí a méně sladké dezerty, tak zakysaný Chocolate yogurt bude tvůj favorit. Je z bílého řeckého jogurtu a mléčné čokolády. Navrch dáváme čerstvé borůvky, jahody a hoblinky bílé čokolády.
Když budeš chtít pokračovat v exotických chutích , tak dezert Rice pudding bude pro tebe to pravé ořechové. Jasmínovou rýži nejdříve uvaříme v mléku a potom smícháme s želé, sněhem z vaječných bílků a šlehačkou. Přidáme sladké mango, které chuťově kontrastuje se slanými arašídami.
Postupně jsme ti ve čtyřech článcích představili všechy novinky v našem menu. Doufáme, že jsme tě dostatečně navnadili a některé vyzkoušíš. :) Dej nám pak vědět, jak ti chutnalo. Sleduj nás a ozvi sa nám na našem facebooku nebo instagramu.
ZpětFascinuje vás asijská kuchyně stejně jako nás?
Pojďte se s námi dozvědět více o přípravě jídel, používaných surovinách, podělíme se o tipy od našich šéfkuchařů a o zákulisní pikantnosti z naší kuchyně. Zajímá nás i váš názor a zkušenosti.
Vítejte :)