01.06.2017 | Petra
Od 1. júna nájdete na pôvodnej adrese nové bistro. Malý trh sme pre vás rozšírili a vynovili, z pôvodných 46 miest na sedenie je teraz k dispozícii až 72 miest, ponuka teplého bufetu bola viac rozšírená a posilnená. Veríme, že zrekonštruované bistro budete mať rovnako radi ako pôvodné a ešte o trošku viac :) Dajte nám vedieť, ako…
otevřít15.05.2017 | Olga
Korejská kuchyně je velmi rozmanitá. Určitě nejdůležitější složkou je Kimchi - fermentovaný pikantní salát, kde hlavní složkou je vždy čínské zelí a potom jarní cibulka, bílá ředkev - daikon, chilli, česnek a zázvor. Jelikož samotné Kimchi už v nabídce Sushi Time máme, chtěli jsme nabídku trošku rozšířit. Volba padla na Kimchi Jjigae…
otevřít26.09.2016 | Olga
Thajská kuchyně je velice oblíbená nejen kvůli pikantním pokrmům, ale taky kvůli rozmanitosti chutí. Najdete zde několik charakteristických chutí, které se ukrývají v základních ingrediencích: citronová tráva, chilli papričky, galanga (kořen podobný zázvoru jemnější chutí), zázvor, limetkové listy, česnek, limetová šťáva,…
otevřít24.08.2016 | Lea
Milí přátelé, 3.- 4. září nás již tradičně nejdete na skvělé akci pro milovníky jídla Foodparade v Trójském zámku v Praze. Budete moct ochutnat naše speciální menu, připravené exkluzivně jen pro festival: *korejský kimchi "gulášek", *thajwanské Gua Bao, *skvělé dezerty, které každý den vylepší k dokonalosti:…
otevřít27.06.2016 | Petra
... a velká milovnice thajské kuchyně, kultury, chilli a cestování. Oli (jak ji domácky v Sushi Time nazýváme) je původně vystudovanou zdravotní sestřičkou, která díky přátelům objevila úžasnost thajské kuchyně a zamilovala se do ní. Nejprve začala pomáhat v thajské restauraci na Palmovce v čele s thajským kuchařem "Sakem", který je velký…
otevřít04.04.2016 | Lucie van Koten
Sushi je jednou z prvních věcí, kterou máme spojenou bezprostředně s Japonskem. Jak překvapivě pak zní to, že sushi je pro většinu Japonců jídlo určené pro speciální události a nikoli jídlo každodenní, jak můžeme myslet. Jak často si tedy v Japonsku lidé pochutnávají na téhle dobrotě? Možná méně často než my v Evropě. Paradoxně si většina Japonců…
otevřít24.02.2016 | Lucie van Koten
Jak dobře umějí udělat sushi ti, co pro Sushi Time pracují? Šéfkuchaře jsme pro tentokrát nechali odpočinout a rozhodli se to vyzkoušet na všech ostatních. Udělat si rolku podle svého gusta si tu mohl každý. A zatímco někdo úspěšně bojoval, někteří jedinci si vystačili s rolkami z rautu. O těchto zbabělcích si ale povídat nebudeme a mrkneme se, jak nám to (ne)šlo.…
otevřít29.09.2015 | Lucie van Koten
Každý to rád jinak. A jinde. Někdo se spokojí s málem, jiný za tím vidí orgie. Dobroty ze Sushi Time. Jak moc velký relax je pro vás oběd a na čem si nejraději pochutnáváte nám občas hodíte na Instagram. A je vidět, že sushi rolky lehce vedou nad woky, že celkem často zobete u klávesnice, ale že nejlíp chutná ve dvou. Mrkněte! Děkujeme všem za fotky a…
otevřít14.06.2015 | Lucie van Koten
Pokud nakoukneme doslova pod pokličku Sushi Time a zavítáme do kuchyně, kde to voní po kari, kokosovém mléce a sushi, kuchaře Lukáše tam rozhodně nepřehlédneme. Patří mezi tváře českého Sushi Time, je vždycky výborně naladěn a v kuchyni je ve svém živlu. Na Lukáše Neckáře žádné škatulky neplatí. Vaří sice už odmalička - v životě tak…
otevřít20.05.2015 | Petra
Ako hovorí Zdeněk Pohlreich, srdce každého podniku je kuchyňa. Peťo je srdcom našej bratislavskej kuchyne a zároveň jej šéfom, preto by sme vám ho chceli krátko predstaviť. Peťo pracuje v Sushi Time už 5 rokov, z toho 1 a 1/2 roka strávil v pražskej pobočke. Je zodpovedný nielen za celý team kuchyne, ale má na svedomí aj nové jedlá, školu sushi, cateringy a všetky eventy.…
otevřítFascinuje vás asijská kuchyně stejně jako nás?
Pojďte se s námi dozvědět více o přípravě jídel, používaných surovinách, podělíme se o tipy od našich šéfkuchařů a o zákulisní pikantnosti z naší kuchyně. Zajímá nás i váš názor a zkušenosti.
Vítejte :)