12.09.2016 | Petra
Všetkým vám, ktorí nám nechávate spätnú väzbu prostredníctvom online dotazníka spokojnosti po nákupe veľmi pekne ďakujeme, všetky postrehy, názory a pripomienky si berieme k srdcu. Dotazník bude mať opäť niekoľko mesiacov pauzu, tu sú poslední letní výhercovia: Slovenská republika (5 x 20 € voucher): lucia.helmova@gmail.com durikral@gmail.com ron.nox@seznam.cz…
otevřít24.08.2016 | Lea
Milí přátelé, 3.- 4. září nás již tradičně nejdete na skvělé akci pro milovníky jídla Foodparade v Trójském zámku v Praze. Budete moct ochutnat naše speciální menu, připravené exkluzivně jen pro festival: *korejský kimchi "gulášek", *thajwanské Gua Bao, *skvělé dezerty, které každý den vylepší k dokonalosti:…
otevřít08.08.2016 | Petra
Spomedzi tých, ktorí nám počas júla zanechali spätnú väzbu cez online dotazník spokojnosti, sme vyžrebovali týchto 10 výhercov. Slovenská republika (5 x 20 € voucher): martina.pappova@sberbank.sk livia.petrickova@gmail.com ludmila.kukulova@gmail.com Gederova@hotmail.com martina.kusenda@gmail.com Česká republika (5 x 500 Kč voucher): Martinamike@seznam.cz irenasenkova@seznam.cz marketa.tom@gmail.com…
otevřít25.07.2016 | Olga
Rybí omáčka v angličtině fish sauce, v thajštině nam pla, vietnamsky nước mắm tvoří jednu ze základních surovin v asijské kuchyni. V asii v kuchyni sůl málokdy najdete. K ochucení používají rybí omáčku, která pokrm nejen osolí, ale dodá mu i specifickou chuť. Vyrábí se z ančoviček solených mořskou solí, které a naloží se do dřevěných…
otevřít11.07.2016 | Petra
Všetky podnety, spokojnosť či pripomienky od júna opäť zbierame prostredníctvom online prieskumu po nákupe. Ďakujeme za váš čas, nie je to klišé, že nás spätná väzba posúva ďalej. Na vylepšení služieb pracujeme denne. Ako poďakovanie piatich zo Slovenska aj Čiech nasledujúci mesiac odmeníme. Nezabudnite po vyplnení feedbacku zanechať mailové adresy. Vyžrebovaní…
otevřít27.06.2016 | Petra
... a velká milovnice thajské kuchyně, kultury, chilli a cestování. Oli (jak ji domácky v Sushi Time nazýváme) je původně vystudovanou zdravotní sestřičkou, která díky přátelům objevila úžasnost thajské kuchyně a zamilovala se do ní. Nejprve začala pomáhat v thajské restauraci na Palmovce v čele s thajským kuchařem "Sakem", který je velký…
otevřít13.06.2016 | Lucie van Koten
Léto si žádá pevná těla! My se tímto módní výkřikem sice neřídíme, my věříme hlavně v pevnost charakteru, ale s vymýšlením letních novinek jsme zohlednili pár důležitých faktů: jídlo v létě musí být lehké, ale o to chuťově výraznější, svěží a zdravé. Na pár týdnů jsme tedy tým…
otevřít22.05.2016 | Olga
Suroviny: 1 kg kuřecích prsou, 1 lžíce zelené kari pasty, 1 až 2 lžíce oleje, 400 ml kokosového mléka, rybí omáčka, cukr, lilek a cuketa, 50 g bambusovych vyhonků, 1 menší zelená paprika, čerstvě vymačkaná limetková šťáva Postup: Kuřecí prsa nakrájejte na malé kousky, zeleninu na větší kostky. V hrnci nebo na woku…
otevřít09.05.2016 | Olga
Výlet do Thajska je nejen cestovatelským, ale i kulinárním zážitkem. Kdo má rád nové chutě, bude ve svém živlu. Ale pokud se do Thajska nechystáte, nezoufejte. Thajskou kuchyni si můžete bez problémů uvařit i doma. Dobrá zpráva je, že u vaření nestrávíte celé dopoledne – dobrota je hotová za pár minut. Speciální suroviny…
otevřít26.04.2016 | Lucie van Koten
Pokud si stejně jako my dáváte menší jarní očistnou kúru, máme tu pár dobrot, které příjemně zasytí, ale nezatíží. Nezničí veškeré úsilí spojené s detoxem a navíc nabijí energií a vitamíny. A ještě si pochutnáte! Jarní oběd: Fresh boxy! Když na salát máte příliš veliký hlad…
otevřítFascinuje vás asijská kuchyně stejně jako nás?
Pojďte se s námi dozvědět více o přípravě jídel, používaných surovinách, podělíme se o tipy od našich šéfkuchařů a o zákulisní pikantnosti z naší kuchyně. Zajímá nás i váš názor a zkušenosti.
Vítejte :)